Profielschets Manis-Ť

Graag stellen wij ons aan u voor als een dynamisch jong import- en exportbedrijf dat zich voornamelijk richt op het importeren van producten uit IndonesiŽ en Maluku (de Molukken).

Manis-Ť onderscheidt zich in deze markt van anderen door haar originaliteit, kwaliteit en specialisatie in Molukse artikelen.

Originaliteit; omdat Manis-Ť continu op zoek is naar nieuwe originele spullen om haar assortiment mee uit te breiden. Het aanbod van producten is bij zoveel importeurs hetzelfde dat Manis-Ť heeft besloten om juist op zoek te gaan naar origineel houtsnijwerk, unieke kunst en exclusieve meubelen.

Kwaliteit; omdat Manis-Ť gelooft in het principe "eerlijkheid duurt het langst". Eerlijk zaken doen is op de lange termijn veel voordeliger, zowel voor u als voor ons. Hierin spelen kennis van zaken, ervaring en een kritische inkoop een belangrijke rol.
 

 

Gespecialiseerd in Molukse producten om de authentieke houtsnijwerken uit o.a. de Tanimbar eilanden en Leti wat meer bekendheid te geven in Nederland. En ook om ervoor te zorgen dat het niet langer onmogelijk is om een traditioneel Moluks muziekinstrument of gebruiksvoorwerp in uw bezit te krijgen.
 

Kortom zijn wij ervan overtuigd dat wij met onze jarenlange ervaring van grote waarde kunnen zijn om datgene te leveren waar u al zo lang naar zoekt. Aarzelt u niet en neemt u voor meer informatie contact met ons opÖ

Pelania Horomate,
Vriendelijk gegroet,

Manis-è crew

 

Het uitladen van een container